Att åka på kryssning är både kul och avkopplande. Antingen kan det vara första sträckan på bilsemestern ut i Europa eller en liten minisemester. Nöjeskryssningar blir ett allt populärare alternativ och passar tjejhelgen såväl som kickoffen med jobbet. Från Göteborg kan du resa till många olika destinationer. Du kan läsa mer om de olika destinationerna nedan.

Tyskland

Sträckan Göteborg – Kiel är mycket populär. Kiel ligger i norra Tyskland och är en mycket populär hamnstad. Du stiger ombord på eftermiddagen i Göteborg och anländer utvilad på morgonen i Tyskland. Denna kryssning är särskilt populär bland de många svenskar som vill bila runt i Europa. Genom att påbörja resan med en avkopplande kryssning ges ultimata förutsättningar för att njuta av den resterande semestern.

Denna sträcka passar även perfekt för dig som vill åka på en minisemester till Tyskland. Kiel utgör en perfekt utgångspunkt för vidare resa till bland annat Lübeck, Hamburg eller varför inte vinområdet Rhen-Mosel.

Danmark & Nordatlanten

Från Göteborg kan du enkelt och smidigt ta färjan till Fredrikshamn i Danmark. Det finns flera olika alternativ. Antingen med eller utan övernattning. Du kan dessutom ta med dig bilen om du vill. Från Fredrikshamn kan du enkelt ta dig vidare till andra delar av Danmark, bland annat Skagen.

Via Fredrikshamn kan du dessutom resa vidare, ibland med samma färja, till Norge, Island och Färöarna. Detta är ett unikt sätt att upptäcka den vackra Nordatlanten.

Nöjeskryssningar

Från Göteborg kan du åka på flera olika sorters nöjeskryssningar. Kryssning är ett vanligt förekommande inslag på möhippor, svensexor och födelsedagsfiranden. Även allt fler företag väljer att ha kickoff eller teambuilding på en kryssning. Nöjeskryssningar bjuder ofta på underhållning och god mat, vilket är en bra utgångspunkt för att skapa en rolig tid tillsammans. Ofta arrangerar kryssningsbolag olika temakryssningar under året, vilket är ytterligare ett bra tillfälle att åka iväg med nära och kära.